Headerbild

Alma

Alma finns tyvärr inte länge med oss. En snällare häst går inte att hitta. Hon var både viljestark och pålitlig, hade ett starkt psyke och ett stort hjärta och var mångas favorit, både ung som gammal. Vi saknar henne varje dag. Alma var trygg och pålitlig och kunde hanteras av alla.

Hon var född -94, rasen fjordhäst, utbildningsnivå LA dressyr och LA hoppning. Alma älskade att hoppa, högt och lågt och snabbt. I sin ungdom tävlade Alma upp till Lätt A hoppning och Lätt B dressyr och hon fick massor av priser och chockade många åskådare med sin snabbhet.

Hon var en perfekt nybörjarhäst och en bra kompis för alla. Här ser ni henna med nya kompisen Alfred som hon gillade att gå promenader med. Tänk vad ett grönt grässtrå i ett dike kan vara gott. Alfred gillar sin nya kompis och promenaderna kunde bli låååånga.

Alma och Alfred på grönbete.jpg

Här ser ni Amanda efter en tävling med en välförtjänt rosett.

amandaalma

Att gå sist fick Alma ibland göra eftersom hon ofta hade de minsta barnen på ryggen eller de som var lite rädda, men helst ville hon vara längst fram och visa grabbarna hur fort det kunde gå.

stallet2 vt 21.jpg

Alma gillade att ta täten och fick hon chansen, med rätt ryttare på ryggen, gick hon gärna om för att visa de unga grabbarna hur snabbt man kan springa.

Men oavsett om det var vana ryttare som här, Alvina och Ella, eller lite längre ner nybörjare - ja även vuxna kan vara nybörjare - lyssnade hon alltid på ryttarens förmåga att hantera henne.

Alvina o Ella på ridtur hösten 20.jpg

Här rider Anette Alma en vacker vinterdag på berget. Båda var mycket nöjda efter turen.

Anette på Alma mindre bild.jpg

Så här snygg kunde hon se ut inför en tävling eller uppvisning.

alma.jpg

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt