Headerbild

Sponsring till våra aktiviteter

Tusen tack till alla företag, organisationer och myndigheter samt privatpersoner som skänker priser och material, bidrar med arbetstid och arbetskraft samt sponsrar på olika sätt till vår fina anläggning och våra aktiviteter. Utan er och alla som ställer upp och jobbar skulle de olika evenemangen inte bli lika bra.

Här presenteras några av de aktiviteter som vi genomfört under åren.

Familjedag 2023

Vi fick idrottsmedel för att ordna en familjedag för våra medlemmar. Under dagen kunde de som ville delta i en fem-kamp, prova på att rida (både barn och vuxna), träffa våra hästar och oss som hänger i stallet och umgås och ha trevligt. Klubben bjöd på gott fika och våra goda hamburgare samt fint väder :)

Här ser ni ett av momenten - höpackningstävling där målet var att packa så exakt kg som möjligt i påsarna, utan att använda våg.

Kulturkraft 2023

I år var det äntligen dags igen för ridklubben att medverka på årets upplaga av Kulturkraft och få tillfälle att få ett extra bra tillskott till kassan eftersom vi oftast får sälja väldigt bra under denna helg, både fika och hamburgare.

I år var det lite förändringar som gjorde att vi delade försäljningen med andra vilket ledde till att vi inte fick lika stor kassa men mycket uppskattade besökare berömde får insats och våra goda hamburgare. Och tusen tack till alla som bakat alla goda bakverk som uppskattades mycket av fikasugna gäster.

Majbrasan 2023

Ett mycket lyckat arrangemang även i år som i stort sett genomfördes på samma sätt som året före. Vi tackar alla besökare som kom och tog tillfället att umgås och ha trevligt, fika eller prova på barnridning som våra duktiga tjejer från ungdomssektionen bidrog med, det och fiskdammen som var mycket uppskattad.

Kön ringlade sig från början till start av glada besökare som gärna stod i kö för att få ett gott fika eller en hamburgare.

Ridläger för vuxna och barn 2023

I år slog vi på stort och anordnade både ett läger för barn och ett för vuxna. Båda blev fullbokade snabbt och var mycket uppskattade, var för sig.
De vuxna fick under en helg rida ut i skogen, bada med hästarna, rida på ridbanan och dresseras i hästhantering.

Barnen fick prova på att rida ut i skogen på alla fina ridstigar, lära sig mer om hästhantering och hur man på bästa sköter om en häst och prova hinderbana.

Här ser ni två av våra hästar som älskade att få sig ett dopp denna varma dag.

Majbrasan 2022

Äntligen kunde vi arrangera majbrasan igen - en både uppskattad och efterlängtad tillställning för alla. I år fanns det gott om hembakt fika att köpa, hamburgare som vi faktiskt sålde slut på, massor av fina priser i lotteriet, tipspromenad, ponnyridning och skön sång av kören. Brandkåren ställde upp som vanligt att passa att elden inte spred sig. Det var många besökare som tog sig tid att prata och umgås och bidrog till en härlig stämning - tack :)  

majbrasan 2022.jpgmajbrasan besökare 2022.jpgsång av kören 2022.jpgUS på majbrasan.jpg


Camp Murkisträsk

Ett läger för barn och unga upp till 12 år under tre dagar i början av sommarlovet. Ellen, Alvina, Alexandra och Linnea underhöll ca 15 deltagare under tre intensiva dagar där både fysiskt tungt kroppsarbete som att mocka hagar och packa hö ingick, men även rolig syssla som att sköta om en häst, fläta man, prova på att rida och tillverka en egen käpphäst under ledning av Kristin.

Ett uppskattat arrangemang som önskas åter av deltagarna.

Supertack till ni som jobbade under lägret och både tog hand om aktiviteter och såg till att deltagarna fick fika och mat.

Så här såg det ut efter käpphästtillverkningen i klubbis :)

IMG_0114

Kulturkraft

Äntligen var festyran tillbaka i byn där ridklubben som vanligt kunde servera god mat och fika till besökare under Kulturkraftshelgen. US ställde upp med ponnyridning för barn, föräldrar, syskon, ridelever och andra ställde upp och jobbade - tusen tack till er alla!

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt