Headerbild

Kategorier

Lektionsstart

2008-08-29

Lektionerna har börjat! Passar på att hälsa all nya och gamla ridelever välkommen till stallet och en ny härlig ridtermin. Ja så var det igång igen. Nu får jag gå ut på banan och göra något som jag tycker väldigt mycket om, instruera ridelever. Tror

Mina första två lektioner är avklarad och det var hur kul som helst. Det hade dock regnat en hel dag och banan flöt fram. Det brukar rinna av och bort fint men en hel dag och natts regn var nog mer än den pallade med. Trots detta var inte underlaget i sig så galet och hästarna plaskade glatt på som ingenting. Den enda som såg något negativt i det hela var möjligen jag som blev ordentligt nedstänkt varje gång det drog förbi en galning i full galopp, ni vet vilka ni är. Jag var dock förutseende och tog på mig ridstövlarna (som förövrigt har bytt färg till brun) och ett par ridbyxor över ridbyxorna och på det en redan nersmutsad klubbjacka. Inför helgen är allt upptvättat och fint förutom då ridstövlarna som fortfarande behöver akut lädervård för att återfå sin svarta färg.

Vi instruktörer fick oss en genomkörare under helgen som gick när Linda var på plats för att hålla träning. Jag var otroligt förvånad när jag bara hade träningsvärk och en viss stelhet i två mindre muskelgrupper och dessutom bara en enda dag. Anade nämligen att det skulle kunna bli lite mer långdragen stelhet som brukar ha en förmåga att sätta sig i benen så att man ser ut som att man har… ja som att man i alla fall inte kan gå normalt.

Jag red dressyr på Fröding och han var väldigt snäll med mig. Det ska bli spännande att se honom i helgen hoppas han är lika snäll med Hanna på hoppbanan i Älvsbyn.

Min eller ja Lias lille Prins Bertil ska också till Älvsbyn. Fy sjutton jag blir lite skakig bara jag tänker på det, våran lilla plutt. Anar hur jag kommer att bli om Lia får för sig att tävla någon gång. Jag kan lugnt säga att jag förstår er alla föräldrar som gömmer sig bakom ridhusknuten när era barn tävlar.

Hästarna verkar laddade och glada inför hösten. Hoppas alla ni ridelever är det också. Jag vet att jag är det i alla fall.

Vi ses i stallgången /Anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt