Headerbild

Kategorier

Slut sommar!

2009-08-15

Nu börjar snart hösten. Sommaren har som vanligt gått snabbt och det är konstigt hur mycket som hinner hända.

Ja sommaren går snabbt och väldigt mycket hinner hända.

 

Några trista saker har hänt. Hannas fina lilla sto Dior fick sluta sina dagar mot slutet av sommaren. RIP lilla gumman.

 

Kul för Ida mindre kul för oss andra är att hon flyttar till norge för att jobba som instruktör. Vi får trösta oss med att hon måste hem lite titt och tätt till sin lilla unghäst som får stå hos mamma Marit på tillväxt.

 

Jessica och Molly har varit på besök under några veckor. Det var en trevlig bekantskap. Ja alltså Jessica känner vi ju sen innan och hon är ju såklart också en trevlig bekantskap men Molly var en otroligt trevlig och fin häst. Man får väl hoppas att ni kommer tillbaka på semester.

 

Hästarna har njutit och ätit massor av gräs och har nu börjat komma in till em.  Dom har som vanligt varit lugna och harmoniska och sett ut att njuta ute på vår äng. Nu håller dock knott och svidon på att driva dom till vansinne och då är det skönt att komma in i ett knottfritt stall ett tag.

 

Vi har mycket att göra dom närmsta veckorna. Hästarna måste vara i form och klara för lektionerna. Terminen måste planeras. Vi har dessutom vår första lite större tävling till hösten. Det ska bli väldigt spännande.

 

Imorgon är det ridledarmöte och då får vi se hur hösten kommer att se ut. Det blir bra.

 

Anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt