Headerbild

Kategorier

Lektionsstart!

2009-08-27

Nu har vardagen återvänt och lektionerna har startat, med vissa små bekymmer. Dessutom närmar sig en st fölvisning...

Jag tror att våra hästar har haft en riktigt härlig sommar. Så härlig att vissa av dom gör allt för att få stanna kvar och bara mysa och pysa i hagen.

 

När onsdagens lektioner var över var resultatet 3 hästar med tappskor. Hobbit hade klätt av sig skon redan under måndagen i hagen, Svenne under ridturen på måndag och slutligen Fröding under onsdagen i hagen. Naturligtvis blir de 2 stora pojkarna ömma i sina fötter när dom ska springa utan skor, så det blir till att ta det lungt. Hovslagaren får sig en tur till stallet.

 

Fjordingarna och Tjorven är dock i högform med alla sina skor kvar på fötterna, så vitt jag vet iallafall.... Högform är väl kanske fel ord när jag tänker efter. Alma ser vid närmare eftertanke ut som att hon har svalt en annan häst. Alla är dock kvar i hagen så det måste vara det goda gräset då. Fabbi är inte lika tunnelik och Tjorven som är välpromenerad och riden i sommar är faktiskt i riktigt bra form. Nåja vi brukar få stil på Alman... Ungefär en vecka innan betet börjar igen. Så nästa år i slutet av Maj bör hon ha gått ner och ser ut som den hoppkanon hon är. 

 

Vi ska på fölvisning på lör. Det visade sig vara ett större projekt än väntat. Inte nog med att den lille och mamman ska vara snygga vi måste visst också ha rätt klädkod. Ljusa byxor, mörkblå tröja, springskor, hjälm såklart och vita handskar. Ridbyxor har man visst till ridning inte till springning med föl. Är nog mer nervös för vår uppenbarelse än lilla gangstrets springande. För hur kan den är få annat än fina poäng?

 

Bonusbild:) Visst ser ni hur bra Prinsen är på kurragömma. Svårhittad i hagen...

 

 

Proppen för våran tävlig i dressyr har ju kommit ut:)

Se till att anmäla er.

 

Hej hopp Anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt