Headerbild

Kategorier

Nu ska det tränas :)

2009-09-02

Jisses nu börjar Sarja träningarna, jag som hade fått för mig att jag skulle rida mycket i sommar och vara i form...

Som sagt så startar Sarja träningarna i helgen. Jag har suttit till häst i sommar absolut men jag anar att det inte duger att vagga fram på överviktig fjording med en liten Prins Bertil och Lia på släp. Vi har såklart jobbat mycket i berget och det är ju jobbigt, eller jobbigt och jobbigt. När man rider själv har man en viss förmåga att sluta när det blir lite jobbigt och om både jag och överviktig fjording tyckte att det blev lite jobbigt så har vi nog inte slitit ihjäl oss. MAO kommer det att bli rätt jobbigt och slutkört på många fronter till helgen.

 

Den som säger att det inte är jobbigt att rida har aldrig ridit, på sin höjd åkt häst.

 

Ska bli hemskt kul och jag vet att vi är många som har sett framemot Linda träningarna.  

 

Grabbarna har förresten fått på sig skorna igen, haha nu är det färdigvilat.

 

Flip flop skötte sig kanonbra i helgen. Han var det snällaste lilla föl man kan tänka sig. Alltihop var en riktig upplevelse. Inte minst att springa runt i ösregn med påtok för ljusa byxor på en inte helt lerfri stallplan. Jätte bra ide att klädkoden är ljusa byxor, dom blev ju jätte fina.

 

Vi blev dock taggade trots allt. Nästa år är planen att våra två fjordingdamer ska få visa upp sig. Eleverna får träna och testa visa häst under våren och sen åker vi med damerna och visar dom till hösten, med storpublik från klubben såklart. Det finns ju då vissa problem med detta. Visningarna är på hösten och då har dom ju en viss övervikt att dra på och det duger inte. Vi kan inte direkt påstå att dom är dräktiga båda två, inte heller att dom svalt en häst. Dom får gå med i viktväktarna nästa sommar helt enkellt.

 

I träningens tecken /anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt