Headerbild

Kategorier

Bäddar och möte!

2009-09-12

Idag la vi bäddar och mötades. Full fart.

Idag blev det alltså bäddar i hästarnas boxar. I allas förutom Svenne och Hobbits. Svenne blir så otroligt rädd om huvudet när markplanet närmar sig boxdörrkantet, så det är ett projekt bara att få ut honom ur boxen. Hobbit rör om något så kopiöst i sin box så bädden lägger sig aldrig... Vi har prövat.

 

Vi var en tapper liten skara som började med att skotta ur allt och sopa ur alla boxar, sedan kalkade vi botten och körde på spån över det. Vi spikade fast plankor till dom hästarna som saknade det och kände oss otroligt duktiga. Det var vi också för det gick väldigt snabbt och lätt.

Vi fikade och hade en trevlig stund när allt var klart.

 

Det enda som kanske var sådär var väl hur det såg ut på stallgolvet när vi var klara. Såklart som de otroligt duktiga och företagsamma tjejer som vi är så kan vi ju både skotta, bygga, såga, bära, slita, dra och även städa(killarna som är med på bilden ovan anlände när det var färdig slitet och dags för fika). Annars var det väl ett smärre kaos och damminferno i stallet ett kort tag.

 

Har förresten varit filmstjärna under veckan. Någonstorts reklamfilm om Vuollerim och ridklubben. Skulle stå brevid en häst, är ju bra att man ser att vi faktiskt har hästar på ridklubben, valde Hannas två hästar. Skulle säga Välkommen till Vuollerims ridklubb och sen något bra om ridklubben. Kommer ihåg att jag sa Välkommen till Vuollerims ridklubb, sen är allt svart tills jag slutade prata. Kan lika gärna ha sagt att här har vi bara föl och dåliga hästar som något bra. Maria som filmade var dock helnöjd. Kan inte ha sagt så heltokiga saker då, ska bli mycket spännande att se vad jag sa egentligen.

 

Tycker dock att Hannas Flip Flop borde gå lätt att sälja nu när han är filmstjärna med:)

 

Hejhopp /anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt