Headerbild

Kategorier

Stallhelg och träning

2009-09-19

I helgen har jag haft stallet. Passade på att ha träning för några hugade.

Jag har kommit på mig själv med att bara stå och njuta under helgens träningar. Vi har så otroligt fina hästar (och duktiga ryttare såklart) så det är en njutning att se dom.

 

Det blev dressyr under fredagen och markarbete under lördagen. Det finns bilder från träningen under ridskola träningar, lektioner. Hästarna gick bra och ryttarna lydde under mina små övningar, vad mer kan man begära?!

 

Att ha stallet en helg är ganska tungt fysiskt arbete och det gillar jag samtidigt som det är rofyllt och rätt mysigt. Har mockat bäddarna fri från varje liten lort och sprungit med hösäckar och passat små föl från att smita ut.

Härligast tycker jag är när man ska ta in hästarna på eftermiddagen. Jag brukar gå fram till grinden och ropa:

- Fröööding.

- Fröööding kom får du komma in.

Så hör man, det dova mullret av hästhovar och där kommer han, den helt underbara lilla Fröding. Han brukar få med sig de andra men dom kommer lunkande så sakta. Fröding gör som han gör med det mesta i livet, snabbt och med en stor förhoppning om att det han gör är rätt. Har ni inte förstått det förr så kan jag tala om att jag är lite småkär i denna lille Fröding. Med tid pengar och allt annat som ska till så hade jag övertalat klubben att sälja herrn till mig. Han är en fantastisk individ.

Här kommer han när jag har ropat:)

 

Här kommer då dom andra så sakterliga.

 

 

Ny dag imorgon och fler boxar som ska mockas.

 

Höres /anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt