Headerbild

Kategorier

Tävling i helgen!

2009-10-02

I helgen är det klubbtävling i hoppning, riktigt spännande

I helgen är det då hopptävling på ridklubben. Det slet sig lite med vår dressyrtävling. Man kan väl säga att anmälningarna inte direkt strömmade in. Nåja det är inte mycket göra. Nya tag. Vi hoppas att vi ska kunna ro ihop en vettig framhoppning till 2010, spännande att se om det lyckas. Dock brukar det visa sig att vi i vuollerim brukar kunna kämpa igenom det vi brinner för.

 

Vi vågar dock ha klubbtävling i hoppning. Vi hoppas att några från Jokkmokk kommer. Vet att en kommer i alla fall:) det är bra.

 

Linda har haft träning för oss under förra helgen. Jag red Fröding och Hobbit. Fröding var fantastiskt rolig att rida och det gick bra. Hobbit jobbade och försökte och det är väl vad man kan begära av honom nu. Han är en rolig ponny och rätt lik Fröding fast samtidigt inte alls.

 

Vår nya hovslagare var på plats och det var mycket, mycket roligt. Bosatte mig i stallet och lyssnade, kollade och frågade kanske en del dumma frågor, nä just det finns inga dumma sådana. Hästarna blev så fina om sina fötter och som avsluting på med lite nagellack, eller det var väl inte det men det blev nagellacksglans i alla fall. När det lackar mot jul kunde det visst bli med guldglitter i:)

 

Återkommer efter klubbtävlingen kanske med några fina bilder, hoppas jag

 

Anna

 

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt