Headerbild

Kategorier

Otroligt rolig klubbtävling

2009-10-05

Vilken tävling! Jag blir så stolt och glad när jag ser tjejerna hoppa och även debutara klasser och rida så bra och fint. Vi hade trevligt besök från Jokkmokk och även några "gamla" stalltjejer.

Alltså vilka duktiga ryttare vi har. Tävlingen var så rolig på alla sätt och vis. Själva hoppningen gick kanonbra stämningen var på topp och jag tycker att banorna blev helt ok.

 

På morgonen såg det sådär ut då det hade snöat under natten och varit ganska kallt. Redan när jag kom strax efter 8 tågade Lacke på med traktorn och sladden runt runt. Det blev bra, lite hårt men det mjuknade upp eftersom och det var platt och jämt.

 

Hobbits ryttare Johanna har lyckats braka sitt knä några vändor och kunde inte hoppa honom. Här kommer modiga insats nr 1 in. Annika blev väl i princip knuffad ur sängen med frågan. Kan inte du hoppa Hobbit en klass? han vill hoppa?! Annika är nog ungefär lika hoppskraj som vad jag är nu men efter lite fundring och påhejjande av sambon så ställde hon upp. Snacka om modig. En felriding innan sista hindret i omhoppningen. Men vilken instats. Hade själv inte hoppat ett hinder kan jag säga.

 

Elin debuterade Tjorven i LC. Vet ni hur hög en LC för Tjorven ser ut att vara? Där kommer modiga instats nr 2. Förövrigt gick det kanonbra. Tjorven hoppar som en hel häst:)

 

Amanda och Alma nollade båda klasserna, snyggt.

 

Karin och Fabbi hoppade kanonfint. Tant Fabbi var lite trött till klass 2 men hoppade jätte fint på sina problem hinder oxrarna. Mycket glädjande.

 

Elsa och svenne såg jätte fina ut. Svenne var mycket pigg och framåt och klev över hindren.

 

Snygga Fröding debuterade 1.10 med Hanna. Han hoppar bara bättre ju högre det blir, fina lilla häst.

 

Elin och Sonny från jokkmokk kom och tävlade. Det är en mycket trevlig ponny och en både trevlig och duktig ryttare. Jätte kul. Dom knep förövrigt segern i både LC och LB.

 

Lotta, Frida, Sara och Sofia alla gamla ridelever, instruktörer och tävlingsryttare kom för att titta på tävlingen. Dom åkte såklart på jobb hela högen, så går det när man visar sig:) Sofia tävlade tillochmed en klass. Jätte tack hur som helst tjejer och det är alltid kul när ni kommer hem. Gör det oftare.

 

Kan bara avsluta med att säga att Hanna hoppade lille Prins i första klassen och dom hade snabbast tid i omhoppningen. Dom gick dock utom tävlan men tänk vad han kan lille Prins (stolt över det med)

 

Nu ser jag framemot nästa tävling. Kanske uppe i Jokkmokk om någon helg.

 

Anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt