Headerbild

Kategorier

Nu laddar vi upp!

2009-10-29

Vi laddar såklart för kurirenmästerskapet i Luleå dit Karin och Fabbi, Amanda och Alma och Elin och Prins Bertil ska och kämpa om rosetterna. Dessutom har jag precis lärt mig att ladda upp saker på YouTube. Vad månde det bliva

Ja spännande ska det bli i luleå. Mest nervositet drar nog dressyren. Hur ska man kunna lära sig programen? Jag fundrar alltid över hur det kan vara möjligt att lära sig en hoppbana på 10 min men det ska vara så svårt att lära sig ett dressyrprogram under flera veckor. Skumt.

Nåja vi ska kämpa så gott det bara går såväl i dressyren som hoppnigen.

 

Fjordingdamerna hoppar just nu som aldrig förr. Barndömmet? Men det bådar gott inför Luleå. Prinsen är ju Prinsen han tar det mest lungt i livet men Elin börjar få bra koll på honom så jag tror det kommer gå kanonbra.

 

Oooh vad det ska bli kul.

 

Jag har ju då alltså lärt mig att lägga upp film på YouTube. Trodde min gamla dator skulle dra sista sucken när det kämpade med filmen, men den här datorn verkar aldrig ge upp så det kanske hinner med en film till eller två. Själva filmen blev på en liten löshoppandes Prins Bertil. Han kämpade på den lille. Blev lite bekväm när hindren blev större men det tar sig:)

 

Även Märta och Jennifers Vanity löshoppades under kvällen, mycket trevliga hopp hann det bli.

 

Jennifer och Vanity hälsar på under höstlovet och kommer kanske tillbaka till Jul?! Trevligt.

 

Om ni skulle vilja se lille Prins så kommer länken här

http://www.youtube.com/watch?v=jiruY5JtYNA

 

Hoppa väl /anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt