Headerbild

Kategorier

Det rör på sig!

2009-11-05

Träning och tävling på gång. Isplan istället för ridbana.

Träning för Linda i helgen. Det ska bli riktigt roligt. Tror att Sundèn skulle vara med. Det var två Johanna och jag anar att den ena är en barnledig premiärande tjej som inte har ridit på, ja vadå ett halvår. Jag hoppas att hon i alla fall får det liiite jobbigare än mig... Får man hoppas så månne? Nä det är bara jätte kul om Johanna kommer igång igen. Vi har ju saknat Johanna i stallgången.

 

Vi ska ju på kurirenmästerskapen i Luleå nästa helg. Gillar upplägget med både hoppning och dressyr. Det ska bli jätte spännande och vi ska knöka oss in i lillasysters lägenhet som en enda liten glad familj:)

 

Har förövrigt lyckats lägga upp två nya filmer. Är rätt nöjd kan jag lova.

Det är på  Karin och Fabbi 

http://www.youtube.com/watch?v=23KivD_uf7I

och Elin och Tjorven

http://www.youtube.com/watch?v=JzhXaRlSMoM

 

Lian kollade ut på ridbanan i veckan och ropade glatt tillbaka: mamma det är en skridskobana här ute. Vår ridbana är verkligen isblank och hon vill hemskt gärna åka skridskor. Jag bara undrar när kommer snön? Vår ridbana brukar ju vara så fin att rida på. Även om det förstör barnets hockeydrömmar så tror jag att jag väljer en normal ridbana. Det är ju klart det finns en hockeyplan i byn. Det är bara inte så lätt med en mamma som knappt lämnar stallplanen så hon såg nog sin chans att få testa en annan sport:)

 

Hoppas på snön allihopa.

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt