Headerbild

Kategorier

Grissjuka? = inget kurirenmästarskap!

2009-11-15

Det blev ingen Lule resa för två av våra ekipage. Detta pga att den som skulle köra och medfölja (jag) fick en sjuk dotter och mådde inge vidare själv heller. Svinfluensan? Ja det undrar jag med. Karin, Fabbi och Hanna åkte däremot:)

Ingen resa alltså. Trist för tjejerna hade jobbat hårt inför kurirenmästerskapen. Veckan började med att Alma gjorde illa sig på något sätt. Sår ovanför hasen på vänster bakben. Markerade lite och så var hennes medverkan inte så trolig. Ons natt hade dottern 39.5 graders feber, jag ont i huvet och allmänt risig. Där sprack helgen.

 

Jag vill se Prinsen när han tävlar eftersom han är rätt ung och orutinerad. Så jag släppte inte iväg honom och Elin (undra om jag är lite överbeskyddande/fåning)

 

Hanna tågade dock iväg med Fabbi och Karin. Bra start på första dressyrklassen, hon såg tydligen trevlig ut. Någonstans i galoppdelen på LC:1an så tyckte väl Fabbi att det var dags att börja tävla så hon hoppade över dressyrstaketet. Det är ajja bajja på det och innebär uteslutning, typiskt. Nåja nya tag till nästa klass. 3:a utanför placering.

3:a första hoppklassen på lör och en felfri ritt i nästa klass. Bra jobbat Karin och tant Fabbi. Bra jobbat av Hanna också såklart:) vilken tur att vi har sånna ledare i Vuollerim.

 

Vi får träna till nästa gång på att ge tusan i att skutta över dressyrstaketet så går nog alla delar kanon.

 

Både jag och Alma är i bättre form såhär efter helgen så det är bara att hårdträna inför 2010.

 

Snart är det Lucia förresten. Lucia!!!! Jisses vad tiden går fort. Dit jag ville komma med Lucia är att det ska tränas in ett tufft program inför lucia uppvisningen som vi brukar ha på ridklubben. Det blir kanon, undra vad mina ridelever ska få göra? Höjdhoppning med Hanna och Märta i täten?

 

Hejhopp till nästa gång.

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt