Headerbild

Kategorier

Trevlig Lucia!

2009-12-11

Hej! Hoppas alla får en kanontrevlig och mysig lucia helg. Det är pyntat och fint i stallet. Mycket har såklart hänt...

Japp pyntet hänger så fint ovanför hästarna. Tjejerna har gjort ett bra jobb.Själv satt jag på instruktörsmöte och försökte  sy ihop den nya ridterminen. Några nya ridelever, det är kul. Fler skulle våga pröva på häslivet. Det är ju så kul.

 

Vi har tänkt starta upp en killgrupp för alla som vågar testa. Hoppas några hugade och modiga vågar testa. Tror vi som många andra ridklubbar skulle behöva några killar i verksamheten. Inte för att vi tjejer inte klarar allt själv ;) utan snarare för lite varitation och fler att dela vårt underbara helt otroligt spännande intresse med.

 

Vi tränar hoppning varje söndag numer. kl 10 startar ponnyerna och 11 hästarna. Ni är såklart välkommen att anmäla er till hoppningen eller att delta som publik eller kanske som hinderpersonal. Till min stora glädje då det är jag som står på backen. Överväger dock att hoppa lille Fröding tillsammans med Hanna och Märta på söndag... Om mitt mod inte sviker såklart.

 

Hästarna går i dessa varma tider ute till kvällen. Fröding och Hobbit har en bal i sin hage som dom tuggar jämt på, eller ja Fröding både äter sover och kissar i den. Inget som helst hänsyn till god mathygien där inte. Var tvungen se så han levde en dag i veckan. Låg som död mitt i höet, lyfte dock på huvudet då jag ropade... Knasboll.

 

Märta, Flippen och Svenne har också en bal. Inte Prinsen och Tjorven eller dom andra mer lättfödda djuren. Det är inte lätt att vara av en något mer kallblodig ras. Prinsens midjemått har dock gått ner. Kan bero på att han  till sin stora fasa går med en sur tant vid namn Tjorven. Varken han eller hon äter speciellt mycket hö och dessutom är hon inte speciellt sällskaplig den lilla. Han brukar stå och hänga in med sitt lilla huvut till Flip Flop. Bra för vikten dock.

 

Om jag klarar av att få igång internet på min nya fina dator så ska jag lägga in ett bildspel på hemsidan har jag tänkt. Håller tummarna för att det ska funka snart.

 

Hej sålänge

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt