Headerbild

Kategorier

Träningar, tävlingar och hästar hit och dit

2010-01-27

Jisses vad det rör på sig. Vi har legat i dvala ett tag vad gäller nya hyresgäster men nu rör det verkligen på sig. Huuuga, jätte nyttig träning står på schemat men jag smiter:)

Under hösten har det verkligen inte hänt mycket på inflyttningsfronten men nu har det lossnat.

 

Thekla och familjen Holmbom eller kanske framförallt Sara är på ominteannat tillfälligt besök i Vuollerim i väntan på plats i Jokkmokk. Det är så roligt när det är mer folk och hästar i stallet, liv och rörelse.

 

Ida och Dolomit kommer hem i början av februari vilket ju faktiskt är till veckan :)

 

En liten svammel ska då flytta. Flip Flop ska få leka med dom andra små barnen i ett annat litet stall. Eller liten han är då inte liten nå mer. Prinsen kunde gömma sig eller ja magen stack väl fram lite!? Nu blev det här en konstig liknelse ung som att jag skulle gömma mig bakom en grillpinne. Snarare kunde  Flippen gömma sig bakom Prinsen men Prinsen kan nog inte gömma sig bakom Flippen nu heller för Flippen består mest av väldigt lååånga ben. Prinsen består ju av sååå mycket muskler:)

Såhär såg det ut i sommar. Sticker ut lite Prins men dom är ganska jämnhöga. Måste ta en ny bild och visa hur stor den lille har blivit:)

 

Vi försöker peppa ung alla att skaffa egen häst/ponny. Anar att vi har så fina ridskolehästar att det inte behövs egen häst för att uppleva härlig ridning. Bra för ridklubben inte bra för antalet privathästägare. Nåja nu är det ju fullt stall igen så vi får vara nöjda.

 

Linda Sarja håller tränig i helgen. Sitstränig, ojoj. Själv ska jag smita. Ville såklart gärna vara med men har lyckats få en tid för tandkoll på lille Prins och jag måste ta tag i tandkollandet på honom. Ett år sen sist. Jag är desutom förkyld som ett tok så att åka på tandkoll passade rätt bra. Är lite avis på er som får vara men på träningen dock. Tror det kommer vara myket givande. Hehe nån kanske kan filma så jag kan se sen?! Hanna jag har ju en kamera kan du inte ta den med dig?

 

Februari är det tävling i Boden vi laddar för det.

 

Hejhopp

 

Anna

 

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt