Headerbild

Kategorier

Rolig träning för Linda

2010-01-30

Ha det var hemskt underhållande att kolla på Linda träningen idag. Ryttare som låg som döda på backen, hästar som förundrat tittade på :)

Japp idag var sitsen på tapeten. Jag ansåg mig själv vara i för risig form för att vara med *host* men det var kul att se på. Se Frödings blick när ryttarna skuttade runt i hoppsasteg eller baklänges var allt som behövdes för att göra min dag. Jaha nu har det slagit om såg det ut som han tänkte. Det är svårt att förklara det komiska i synen men det hör inte till vanligheterna att ryttare springer runt i ridhuset uten häst. Övningarna där ryttarna låg på backen och sträckte ut sägs vara rena välgöraren. Jag kan ju inte hjälpa att det ser komiskt ut. Ryttarna hävdar dock att det var rena undret för sitsen, jag tor dom.

Hanna, mamma Märta, Elsa och Svenne hoppade innan sitsträningen började. Det var spännande att se. Tror att damerna var tvungen att RIDA på riktigt. Tro mig det finns ett sätt, det som man använder sig av ofta det kallas åka häst. Detta sätt är ett rätt bekvämt sätt när man sitter till häst och det dom flesta som testar "rida" får uppleva. Det var väll inge jobbigt kan man höra och man tänker nä vänta tills du får rida på riktigt hahaha. Sen finns det några olika nivåer av att faktiskt rida. Det dom fick göra idag hörde nog till nån av dom högre nivåerna av ridning. Det är dock alltid jobbigt när man måste rida lite mer innan det funkar. Hästarna och tjejerna var duktiga dock.

 

Kul med sitsträningn. Det är aldrig fel görs för sällan anar jag:)

 

/anna

 

 

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt