Headerbild

Kategorier

Fullt i stallet

2010-02-24

Nog är det konstigt ena dagen bara hoppas hoppas man att det kommer in fler hyresgäster. En dag senare har vi fullt och fler som vill in. Kanonroligt.

Ja som sagt det är kanonroligt när det är fullt i stallet. Det händer saker och rör på sig. Det finns såklart fler vi peppar att skaffa egen häst fortfarande då några av våra nuvarande hyresgäster kanske inte blir så långvariga. Man kan ju hoppas på annat jag menar vad är väl 4 mil att köra när man får vara i vårt fina stall????

 

Vi säljer ju en liten ponny. Lille Hobbit vill ha nya ägare. När jag såg honom hoppa första gången så sa jag att den där skulle jag ha gnatat örona av mina föräldrar för att få köpa. Om det hade funkat vet jag ju såklart inte men jag hade nog försökt. Jag avgudar hans inställning till hoppning den lille tuffingen, hans hoppteknik går inte av för hackor heller. Men det är just hans inställning som jag blir så imponerad av. Jag intalar mig själv att jag och han skulle passa varandra som handen i handsken. Nu är han då D-ponny och vi har en B-ponny så det finns ingen logik i att jag skulle köpa honom men någon annan lycklig en...

 

Gröna kortet kurs kommer under våren , det blir bra det.

 

Nu ska jag hålla mina tummar för de svenska skidherrarna.

 

Hejhopp

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt