Headerbild

Kategorier

Hyllning till Fabbi

2010-03-07

Uteritt med Fabbi, underbar tur på en fantastiskt skojsig ponny.

Jag har lite lite ont i kroppen faktiskt. Red ut i fredags och även idag söndag, det är lite mer än vad min rätt otränade kropp klarar av för tillfället men det var det värt.

Red ut på fina lilla Fabiola. Vissa säger att jag är "lite" feg och bara vågar rida ut på henne. Jag hävdar att det är ren och skär klokhet och självbevarelsedrift från min sida. Hon ligger på som ett ånglok tills jag säger annat. Hon hoppar och skuttar inte sidledes om jag inte vill det, bryr sig inte om brevlådor, bilar, konstiga djur eller annat som de mer hetlevrade håller på att svimma av. Tro dock inte att det inte finns krut i tant Fabbi. Hon skulle nog hellre spränga en lunga än att släppa iväg dom mer högblodade kusarna framför sig. Fröken med lite pondus går först såklart.

Nåja om jag nu kräver att hon ska gå efter en annan häst så gör hon det men det är faktiskt inte så kul.  Dom kanske inte ens vet rätta vägen, man vet aldrig. Hon däremot kan alltid rätta vägen hem. Tycker dock jag att hon ska gå en annan väg så är nog det också den rätta vägen, man kan ju får galoppera mera.

Under själva galoppen får man för sig att man har full kontroll även om hon alltid tycker att det kan få gå liiite fortare.  Om hon inte får gå snabbare så kan hon alltid visa hur bra hon är på galoppombyten, vad hon kan tant.

 

Anar att hon är outstanding som ridskolehäst vår fina tant Fabbi.

 

 

 

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt