Headerbild

Kategorier

Gröna kortet

2010-03-30

Vi har haft gröna kortet kurs på ridklubben. Det var riktigt roligt med stort deltagande från Jokkmokk. Det började lite blygt och försiktigt men det ändrades innan dagen var över....

Som sagt gröna kortet.

På lördagen hade vi den praktiska delen av gröna kortet och även genomgång av det teoretiska materialet. Väldigt mycke säkerhet och även uppförande på tävling blev det prat om. Alla samlade började försiktigt och hade nog ingen större lust att presentera sig och prata. Mest jag och Hanna som höll låda till en början. Ju längre dagen gick desto mer pratsamt gäng blev det.

 

Både ungdomarna och de föräldrar som var med fick visa hästen för hand och ungdomarna fick även visa ett litet kortare ridmoment. Vi använde oss av Svenne, Fabbi och Alma till ridningen och Prins Bertil och Märta till springandet. Snälla djur som vanligt. Sen lastade vi Alma och pratade allmänt om lastning.

 

Dagen var supertrevlig och jag tror att alla hade roligt som var med, hoppas det. Ja just ja vi åt varmkorv såklart "ta en korv".

 

Vi såg film också och Hanna den tekniska hade förevisning om tävlingsdatabasen och tävlingsreglementen på väggen. Ja hon hade såklart en projektor eller vad man nu säger som var kopplad till min dator och innehållet på den visades på väggen. Så var det.

 

På måndagen hade vi teoretiskt prov. Kennet kom till Vuollerim och vi satte igång 13 nervösa själar med proven. Nu är det bara hoppas att alla har klarat det. Det tror jag:)

 

Hur som helst var det supertrevliga dagar och det var riktigt roligt att träffa alla från Jokkmokk som jag inte direkt träffar varje dag i stallgången.

 

Hoppas på mer sånt.

 

/anna

 

 

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt