Headerbild

Kategorier

Snö och is!

2010-04-20

Mmm stallplanen är kanske inte den roligaste platsen att plaska runt på just nu men snart är den bar och ännu viktigare, ridbanan har snart tinat fram.

Ja jippie tänk så glad man blir varje år när ridbanan tinar fram och dom iallafall något större hoppbanorna kan ställas fram. Mitt i sommaren är man såklart tokless på den och vill bara rida ute i berget och på alla härliga ridstigar. Under de senaste veckorna har iofs glädjen varit stor över att furunäsvägen har tinat fram och den blåis som legat som en hockeyplan har runnit av. Den är nog aldrig så flitigt använd som precis nu när det är den enda ridvägen som är bar eller förresten trolltjärnsvägen var skottat och bar här en dag och även då var lyckan stor. Känslan av att hästarna inte har kunnat få sträcka ut i en härlig galopp är aldrig så stor som efter vintern. Följdaktligen är nog aldrig galoppturerna så härliga och många som under denna period av året.

 

Nu väntar vi bara på att våra hinder i skogen tinar fram. Första steget brukar vara att undersöka hur väl dom har stått emot vintern. Lite fixande brukar det vara. Dom små rishinder som finns ute i skogen brukar vara mindre än normalt och något hinder brukar ha rasat men inte värre än att ett par händiga tjejer kan ordna till det hela. Sen tinar berget fram och sen är det bara ängen kvar...

 

Hmm anar att det snart är dags att släppa ut hästarna på ängen...

 

Före det har vi en städardag och en klubbtävling på schemat, kul:)

 

Hejhopp /anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt