Headerbild

Kategorier

Barnridning, vårtalare och en stor brasa

2010-05-04

Majbrasan har som vanligt nästan brunnit ner på flygfältet i Vuollerim.

Majbasan har ridklubben arrangerat så länge jag kan komma ihåg. Det är rätt länge det med tankte på att jag har verkat i klubben längre än vad jag kan komma ihåg och jag är över 20 år vid det här laget.

 

Vissa saker består som barnridningen. Förr fick hästarna gå hem ínnan själva elden tändes men nu får dom stanna även fast det brinner några meter längre bort. Med stöd av gamla klokingar som Fabiola och Tjorven så klarar dom flesta ett smärre bombanfall och en majbrasa är väl ingenting. Tjorven är såklart populär. Dom flesta vågar testa en tur på lilla Tjorven. Sen när man har testat Tjorven så kan men med sitt nyfunna mod testa något större vilket i år var Hobbit. Han debutade förra året så han är inte helt nybörjare. Klart att en häst med hans energi tycker att det är onödigt långa pauser innan det ska knallas igen men han går snällt runt med alla barn i alla fall. Nån liten extratur när pauserna blev föööör långa såg jag att Johanna gick med honom. Men vilka otroliga djur det är i alla fall, vad dom går med på sålänge dom litar på sin ledare.

Söt Hobbit

Vi hade väl knappast tur med vädret men besökarantalet var förvånandsvärt bra. Såklart vill jag skicka ett tack till er alla som jobbade på majbrasan och fick till den så bra vädret till trots, vi har en otrolig förening.

 

Snart är det klubbtävling i Murkis, jippie.

 

Hejhopp /anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt