Headerbild

Kategorier

Tävling, regn, provridning!

2010-05-26

Det är inte många dagar kvar innan vi lastar och åker till Jokkmokk. Ska bli kul. Ganska mycket bättre om solen tittar fram igen...

Ja det var det värsta vad dåligt väder det är. Blev ju bortskämd i superfart när sommarvärmen dök upp i Maj. Hoppas att många dansar soldansen inför helgen. Det brukar vara riktigt trist att vara på hästtävling när regnet öser ner. Leriga och kalla hästar, ryttare och utrustning. Går in på alla vädersidor flera gånger per dag och det ser ljust ut inför helgen trots allt.

 

Den plötsliga värmen och kanske regnet har bidragit till rätt bra gräsväxt så det kanske går att räkna ner dagarna innan hästarna får gå ut på bete. Jippie, eller ja inte för dom hästarna som blir badbollstora bara av att se allt gräs. Precis när dom nästan är i fom är det dags för bete. Vet inte hur jag ska få till Prinsens bete i sommar. Han får inte bli så rund som han har blivit under tidiga sommarbeten. Men dete får inte Alma, Fabbi eller Tjorv en heller så vi får väl hitta på ett mycket magert bete på ängen någerst.

 

Vi har haft en provridning på Hobbit. En flicka som red mycket vackert och väl. Hobbit såg ut att trivas med henne på ryggen dock var hon kanske i minsta lagen på hans rygg. Dom trodde själv att han skulle ha passat bra om ett år eller två. Det är ju så, aldrig kul att köpa för stor ponny. Klart det inte är bra att köpa en som blir för liten på för kort tid heller men det ska inte kännas för stort så barnen inte känner sig som kapten. Nåja dom kommer nog inte ha några problem att hitta en passande ponny. Hobbit kommer nog hitta rätt ägare han också. En som gillar fart och höga hinder men som också vill ha en kompis att mysa med.

 

Håll tummarna eller för all del kom till jokkmokk på fre eftermiddag och hejja på tjejerna.

 

/ Anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt