Headerbild

Kategorier

Betessläpp!

2010-06-07

Ja så i lördags gjorde vi det första lilla släppet på vår äng. Det var inte mycket mer dramatik än vad Hobbit uppvisar på bilden... Tjorven visade upp några fina dressyrtrix och Svenne försökte hänga på brudarna, tungt jobb.

Ja släppet var högst odramatiskt hästarna är lös och pang där äter dom gräs. Hmm vi verkar ha ett gäng hungriga kusar i vårt stall. Tjorven hade förevisning på fina byten och ökad trav. Hon ser så otroligt komisk ut när hon stutsar fram i ökad trav, lilla söta. Thekla och Märta fann varandra och såg till att ingen skulle komma emellan. Svenne försökte hålla borta framförallt Fröding som lekte polis med den påföljden att brudarna stack och Svenne fick springa efter. Det var inte många sparkar som delades ut och tempot var mycket moderat.

 

Alma Prinsen och Fabbi åt och åt och åt. Precis vad man kunde vänta av de 3 det är därför dom ska få sällis av Tjorven på ett mycket magrare bete än vad hela vår äng erbjuder. Allt för att dom ska kunna komma in genom stalldörren även till hösten. Nåja under de veckor som invänjningen pågår får dom hålla ihop. Det är så otroligt härligt att kunna behålla alla hästar på anläggningen under sommaren så att man kan hålla koll på dom och vet att dom kommer igång till hösten i ett stycke. 

 

Kolla förresten in Fabbis 3 mil långa hals (ja alltså för att vara fabbi fjording så är den lång) som hon visar upphär i närkontakten med Thelka. Svenne gör sitt bästa för att hålla koll på brudarna.

 

 

Just det. Passande så här innan sommarlov så har Anna Semren varit och spanat våra hästar i munnen. Så nu är dom fina och raspade de små. Prinsen blev av med två äckliga fula vargtänder. Känns bra att hon har varit och åtgärdat hästarnas munnar.

 

Hejvejs

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt