Headerbild

Kategorier

Lektioner för de mindre barnen:)

2010-06-08

Vi har helt fantastiska ponnysar till de mindre barnen som rider. Dom är så snälla och godhjärtade så man blir rörd.

Min dotter har ridit i rätt många år vid det här laget. Hon började precis som dom andra tjejerna i sin grupp när hon var rätt liten. Därför har jag sett våra hästar tillsammans med dom mindre barnen i rätt många år.  Dom är nu mellan 6-8 år i hennes grupp. Men att se våra kanonsnälla ponnysar med dom här flickorna det gör en bara så glad.

Alma och Fabbi som kan vara så pigga och halvgalna när dom hoppar med de större flickorna travar så snällt på i maklig takt och försöker hoppa så mjukt som möjligt. Tjorven är jag helt säker på måste vara en av världens snällaste shettisar. Visst kan hon vara tjurig men hon skulle aldrig kasta av ett barn på ren pin kiv, bitas eller sparkas. Hon är en pärla.

 

Prinsen som också går med på den lektionen efersom Lia rider honom är väl den mest tjuriga av dom, hmm skumt. Nåja han är en vänlig själ och har några år kvar innan han har damernas rutin.

 

Det bästa är väl kanske ändå att dom kan växla så totalt damerna och bli pigga små superhoppare till nästa dag. Ja vad ska man säga.

 

Alma

Fabbi

 

Vi har tur eller så kanske det är så att vi har gjort ett bra jobb med våra hästar så att dom både är pigga och glada men snälla med barn.

Som bonus kommer här en bild när jag gör mitt bästa för att leda en st ponny i galopp. Observera den fina benföringen och det härliga svävmomentet, på mig alltså.

 

Hejs

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt