Headerbild

Kategorier

Har ponnyn ingen ämnesomsättning???

2010-06-10

Sommaren känns lång när vissa små fux ponnysar har gått upp farligt många kilon på nån timmes bete.

Ja vad ska man säga... Den lille fuxen har betat med de andra hästarna sedan i lördags. Dom har gått ute mellan 12-15 och den lille har gått upp hur mycket som helst.

 

Precis när han började se riktigt fin ut i kroppen så kommer betet och tydligtvis har han ingen ämnesomsättning alls. Han kommer säkert som vanligt att gå mest av alla i sommar men lägga på sig mest kg. De 4 badbollarna kommer att få gå i en egen hage i sommar där betet är högst moderat men området är stort. Det kommer säkert hjälpa endel men jag tror att den lille fuxen kommer vara väl tilltagen i alla fall.

 

Sen hälper det inte när den lille fuxens matte (den större) är för blödig för att plocka på munkorgen som den lille fuxen klädde av sig i ett naffs förra sommaren. Han vill ju inte ha den. Han gömde den ju för sjutton. Dessutom trodde folk att den lille fuxen minst hade rabies och bet armar av små barn för att han bar den där saken. Nåja det kanske bara är att välja på korgen eller att den lille fuxen inte kommer in genom stallet mera.

 

Suck den sommaren den sommaren.

 

/en fettbrännare

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt