Headerbild

Kategorier

Bästa fjordingarna!

2010-06-13

Japp det bara är så. Först felfri ritt och rosett för både Elin och Alma och Amanda och Fabbi i den första klassen. Sen en fin andra plats för Elin och Alma och en oturlig rivning för Amanda och Fabbbi i klass två.

Ja dom är så duktig och det är så himla kul. Tänk vad dessa två damer lär våra elever. Att dom sen är så trygga och snälla på tävlingsplatsen ger nog en trevlig upplevelse inför framtida tävlingar. Grattis tjejer förresten jag är så stolt över er.

 

Förövrigt under helgen så har Svenne hamnat på massagebänken. Han har inte verkat helt ok i kroppen och därför skulle farbror grå få en knådning. Det fanns endel att göra åt hans stora kropp och vi hoppas att vi ska kunna hålla igång massagen och få igång den store grå i gammalt gott slag. Den svarta fläcken som han har skaffat sig på bogen är efter ett lite för nära flirtande med brudarna. Det uppskattas inte alltid. Men jag tycker han är snygg iallafall även om han inte tilltalar våra hästdamer just nu.

 

Vi var och sprang i hagen idag för att göra en mindre hage för de små runda ponnysarna. Eller ja hagen dom ska få är inte direkt liten men gräset är inte lika kraftigt. Hästarna som fanns i den stora hagen tyckte att vi var hemskt spännande att hålla koll på så dom fick vi jaga bort för att inte haga in de stora i ponnyhagen. Bläsar på rad.

 

Det är mysigt att knalla runt i hagen och klappa lite på hästarna och känna den där härliga varma gräsdoften. Klia lite på manken och pussa på en och annan hästmule. Häärligt.

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt