Headerbild

Kategorier

Måla bommar!!!

2010-07-02

I helgen ska vi måla bommar och piffa upp vår hinderpark lite.

Det är kanske inte den största hinderparken i världen men så har vi inte den största banan i världen heller så det räcker till oss.

 

Jokkmokks rk har lånat ut stöd till oss så att de små ponnysarna ska slippa hoppa bjässeoxrar. Det var grymt bra och vänligt.

 

Våra bommar har absolut sett sina bästa dagar och är i behov av en hel den målafärg. Bommar grindar och plank ska målas så att dom går att använa tillsammans. Blir nog hur bra som helst med lite enhetliga bommar och plank. Risken finns väl att våra hästar inte känner igen materialet och tvekar inför hoppningen. Nä dom är så rutinerade de små liven:)

 

Förutom hindermaterialet så ska även framhoppningen göras. Bort med ett staket och platta till och sätta till lite massa. Sen ska ett nytt staket dit. Ja något åt det hållet. Är väl kanske inte helt påläst vad gäller byggnaden av den. Tur det finns andra som har koll på det.

 

Till veckan är det kulturkraft i Vuollerim. Våra snälla hästar ska in på barnridning till byn. Sen kanske det blir nån turridning eller ströridning under helgen. Utöver det är det ju kebabförsäljning som gäller för oss. Det är lite på gång nu kan man väl säga.

 

Full fart /anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt