Headerbild

Kategorier

En underbar uteritt

2010-07-31

Vi red uppp upp i berget sen red vi höger....

Ja ungefär så var det.

 

Jag, Hanna, Elin, Amanda och Johanna red en kvällstur som var både lång och härlig vill jag lova. Johanna bokade en ströridning och vi blev ett litet större gäng som red ut. Johanna och hennes dotter har under två veckor bokat Tjorven för lite extra träning och umgänge med värlens snällaste ponny.

Lia och Tjorven

 

Nu var hon ridsugen själv och ville ut på en galopptur. Så vi tog berget och red upp upp. Sen blev höger en bra väg att ta, bättre än vänster. Ut på vägen som leder mot rävabacken. Trav och galopp pigga hästar inte en mygga och en lagomt varm vind. Hääärligt. Någontstans ungefär där skoterleden delar sig:-) red vi ner mot stationen.  Sen kom vi ut på furunäsvägen och red o-ringen hem. Härlig galopp efter den fina gräsvägen som går efter älven. Spännande var det när det helt plötsligt stod ett tält på o-ringen. Tror faktiskt att jag skulle bli lite rädd om jag har lagt mig för kvällen och helt plötsligt kommer 5 hästar sprängande en meter från tältet. Nåja vi hälsade glatt och han hälsade glatt tillbaka. Så red vi furnäsvägen hem till stallet igen.

 

Superhärlig tur och vi var hemma kring halvelva i stallet. Tror att hästarna sov gott det gjorde jag iallafall. Fler sånna turer för folket.

 

/anna

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt