Headerbild

Kategorier

Hoppträning igen!

2010-08-03

Bättre och bättre kan man lungt säga att det går.

Ja vad ska man säga. Det är ju så fruktansvärt pirrigt innan men så grymt kul när det håller på för att inte tala om efteråt när man känner sig som ett proffs.

 

Igår hade Rosie med något som väl faktiskt kan klassas som hinder. En liten bana med bla 5 och 1/2:an. Inledningsvis med mycket travhoppning och sen galopp. Personligen sitter jag ju på superstabile Hobbit som känns så fantastiskt härligt stabil och mjuk att hoppa. Faktiskt börjar känslan för hur det ska kännas komma tillbaka så sakteliga. Hääärligt och så kul.

 

Rolf har börjat jobba i veckan så nu återgår livet litemer till det normala på stallet. Gödselplattan blir tömd och sådana där bra saker som liksom bara händer under året och som inte riktigt händer under sommaren sker igen.

 

Det som såklart har förenklat livet på stallet 1000 gånger är vattnet. Rinnande vatten i stallet är så praktist.

 

Nu stundar ett jätteprojekt som blir väldigt viktigt att genomföra snabbt. Byta underlag i ridhuset, enklare saker finns att göra i livet kan jag lova. Dock måste det göras för det vi har liggande är knappt vad jag skulle kalla underlag. Det har liksom blivit mindre och mindre material och underligare och underligare att rida på. Jajja tur man vet vad man har att jobba för och mot.

 

En 4 hjulsflakvagn eller vad man ska kalla den ska säljas. Om nån känner ett stort behov av en sådan så är det bara höra av sig. Annars kommer den ut på blocket snart. Hejhopp

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt