Headerbild

Kategorier

Månadsbrev Januari

2011-01-17 i Allmänt

Vill börja med att önska alla våra medlemmar en god fortsättning på det nya året! Det ni ser här är ett månadsbrev som vi kommer att anslå på hemsidan och i stallet, en gång per månad. För att hålla våra medlemmar så uppdaterade som möjligt.

Ridskolan

Den 10 januari startar ridlektionerna för vårterminen. Vi har sex stycken nya elever denna termin, vi hoppas de kommer att trivas hos oss.
Det finns fortfarande plats för nya elever om du själv är sugen på att börja rida, eller om du känner någon som vill pröva på.
Den sista helgen i januari kommer våra instruktörer gå det fjärde och sista steget i kursen för ideella instruktörer som anordnas av ridsportsförbundet.
 
Hästarna

I dagsläget äger ridklubben sex stycken hästar Fabbi, Alma, Tjorven, Hobbit, Sven och den nya hästen Rino. Sven och Hobbit är fortfarande till salu och vi planerar att när de är sålda ersätta dem med en ny stor häst.
Kanske en häst som går att köra? Är du intresserad av att hålla på med körning? Prata då med någon av instruktörerna.
Hästarna är pigga och glada efter jullovet. Rino har dock gjort sig illa men är på bättringsvägen. Vi hoppas han är redo till lektionsstarten.
 
Träningar

  • Linda Sarja är inbokad den 22/1. Hon håller både hoppning och dressyrträning. Sista anmälan är den 14/1. För mer info prata med Johanna Sundén.
  • Vi kommer att försöka anordna hoppträningar på måndagar efter första lektionen. Är du intresserad så prata med Hanna.
  • Vid intresse kommer vi även att anordna hoppträningar för elever på nivå 1-2. Prata med Anna Isaksson om ni skulle vara intresserade.
  • Vid intresse kan vi ev arrangera en föräldrakurs i hästar och hästhantering. Kontakta Johanna Sundén.

Ströridning/ Halvfoder

Under helgerna kommer klubbhästarna att finnas tillgängliga för ströridning och halvfoder. Är du sugen på att strörida prata med en instruktör om vilken häst som skulle kunna vara lämplig för dig.
Halvfoder innebär att du har hästen som din egen under fredag-söndag, plus ev. en veckodag. Du får förtur till hästen under träningar anordnade av klubben, samt förtur om du är intresserad av att tävla.
Jätte bra om man är sugen på att pröva på att ha egen häst eller bara vill rida lite mer.
 
Ullmax

Ridklubben säljer som bekant underställ, sockor mm. från Ullmax, vi tjänar 30% av försäljningssumman. Är du i behov av underställ eller har du möjlighet att ta med försäljningsväskan på tex. ditt jobb?
Detta är en viktig inkomstkälla för ridklubben så vi är mycket tacksamma för hjälp med försäljningen!
Prata då med vår Ullmaxansvariga Annika Enlér.


 
Hälsningar Styrelsen

Adress

Murkisträsk 19 962 94 Vuollerim

Kontakt

Tel: [saknas] E-post: info@vuollerimsridklubb.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Våra fantastiska sponsorer som stöttar oss på olika sätt