Headerbild

Sponsring till arrangemang

Tusen tack till alla ni företag som skänker priser och material till vår fina anläggning och våra aktiviteter och tusen tack till alla ni som jobbar under de olika arrangemangen - allas insats uppskattas.  

Här presenteras några av de aktiviteter som genomfördes 2022 där företag och personer sponsrat klubben på olika sätt.

Majbrasan 2022

Äntligen kunde vi arrangera majbrasan igen - en både uppskattad och efterlängtad tillställning för alla. I år fanns det gott om hembakt fika att köpa, hamburgare som vi faktiskt sålde slut på, massor av fina priser i lotteriet, tipspromenad, ponnyridning och skön sång av kören. Brandkåren ställde upp som vanligt att passa att elden inte spred sig. Det var många besökare som tog sig tid att prata och umgås och bidrog till en härlig stämning - tack :)  

majbrasan 2022.jpgmajbrasan besökare 2022.jpgsång av kören 2022.jpgUS på majbrasan.jpgCamp Murkisträsk

Ett läger för barn och unga upp till 12 år under tre dagar i början av sommarlovet. Ellen, Alvina, Alexandra och Linnea underhöll ca 15 deltagare under tre intensiva dagar där både fysiskt tungt kroppsarbete som att mocka hagar och packa hö ingick, men även rolig syssla som att sköta om en häst, fläta man, prova på att rida och tillverka en egen käpphäst under ledning av Kristin.

Ett uppskattat arrangemang som önskas åter av deltagarna.

Supertack till ni som jobbade under lägret och både tog hand om aktiviteter och såg till att deltagarna fick fika och mat.

Så här såg det ut efter käpphästtillverkningen i klubbis :)

IMG_0114

Kulturkraft

Äntligen var festyran tillbaka i byn där ridklubben som vanligt kunde servera god mat och fika till besökare under Kulturkraftshelgen. US ställde upp med ponnyridning för barn, föräldrar, syskon, ridelever och andra ställde upp och jobbade - tusen tack till er alla!